3. september 2021

Et festfyrværkeri af byggefejringer

Efter en lang periode med corona og nedlukninger, er det en fornøjelse endelig at kunne markere nogle af byggeriets milepæle igen, sammen med bygherre, brugere og samarbejdspartnere. I løbet af august har vi hos Pluskontoret haft flere gode anledninger til at fejre forskellige projekter rundt i landet.

Seniorbofællesskab Kjellerup
I Kjellerup ved Silkeborg var første spadestik og rejsegilde for byens nye seniorbofællesskab samlet i et fælles arrangement, hvor det også var muligt at se 3 prøveboliger. Pluskontoret er bygherrerådgivere på opgaven, som løses for Boligselskabet Sct. Jørgen i samarbejde med LB Consult.

Børnenes Univers Grindsted Vest
I Grindsted kunne vi fejre indvielsen af Børnenes Univers Grindsted Vest, hvor der bl.a. var en helt særlig fin krans i børnehøjde på legepladsen. Til- og ombygningen af den integrerede daginstitution er løst for Billund Kommune, af Pluskontoret som totalrådgivere i samarbejde med Hundsbæk & Henriksen.

Daginstitution på Nørre Boulevard
Den nye integrerede daginstitution på Nørre Boulevard i Holstebro kunne også fejre rejsegilde. Institutionen er placeret på en naturskøn grund i den nordlige del af Holstebro By og kommer til at huse 148 børn i alderen 0-6 år. Byggeriet udføres for Holstebro Kommune af Pluskontoret Arkitekter som totalrådgiver, med Hundsbæk & Henriksen som ingeniørrådgiver.

Stenderup Skole
Stenderup Skole klippede alle eleverne snoren sammen og indviede dermed de nye læringsmiljøer, som bl.a indeholder nyt lokale til håndværk og design i den gamle gymnastiksal, åbent læringscenter PLC, aktivering af gangarealer og nye grupperum til alle klasselokaler. Pluskontoret er totalrådgiver på ombygningen af skolen, som er udført for Hedensted Kommune i samarbejde med Rønslev.

Tirstrup Idrætsefterskole
På Tirstrup Idrætsefterskole var der rejsegilde for skolens nye elevfløj, samt ombygningen af skolens fælleslokaler. Pluskontoret er totalrådgivere på projektet, som løses i samarbejde med Thoudal Ingeniører.

Klarup Skole
Sidst men ikke mindst blev første spadestik på til- og ombygningen af Klarup Skole i Aalborg taget. Skolen bliver udvidet med et spor og der etableres nye faglokaler. Aalborg Kommune er bygherre og Pluskontoret er totalrådgivere på popgaven, der løses i samarbejde med Niras.