9. oktober 2018

Stor interesse for nyt seniorbofællesskab i Kjellerup

Der var stor interesse for et det nye seniorbofællesskab i Kjellerup, da der d. 8/10 2018 blev afholdt informationsmøde om projektet. Omkring 120 forventningsfulde personer var mødt op for at høre mere om de 24 seniorvenlige boliger og tilhørende fælleshus, der skal opføres i de landskabelige omgivelser på Rådhusgrunden i Kjellerup.

20 deltagere meldte sig til den arbejdsgruppe, der sammen med bygherren Boligselskabet Skt. Jørgen og Pluskontoret Arkitekter i resten af 2018, skal arbejde med fællesskaber og boligtyper i det nye seniorbofællesskab. Seniorbofællesskabet i Kjellerup forventes at står færdigt primo 2021.

Jo ældre vi bliver, desto mindre behov er der for de store villaer, som mange sidder i. Børn og børnebørn er måske flyttet væk, og huset og haven er blevet for stor.

Alle undersøgelser viser, at seniorer føler sig trygge i seniorvenlige fællesskaber. Her er man tæt på nogen, man kan hjælpe hinanden og spørge om et eller andet, hvis man har behov for det. (Edna Fisker, formand for Kjellerup Lokalråd (citat fra mja.dk))

Du kan læse en artikel om informationsmødet i Midtjyllands Avis her.

Pluskontoret har gang i flere forskellige, spændende seniorbofællesskaber landet over. Du kan bl.a. læse mere om projektet Sundbakken i Horsens her og seniorbofællesskabet Lindevænget i Hald Ege her.