25. april 2019

Seniorbofællesskabet Sundbakken i Jyllands Posten og TV Syd

I februar måned 2019 flyttede de nye beboere ind i Seniorbofællesskabet Sundbakken i Horsens. De 30 nybyggede, moderne boliger blev udlejet længe inden færdiggørelsen af byggeriet og der er allerede folk på venteliste til det populære bofællesskab, der har fokus på sammenhold og tryghed.

I påsken har Sundbakken haft besøg af både Jyllands Posten og TV Syd, som bl.a. var med, da der blev holdt fællesmøde i det centrale fælleshus. Du kan læse artiklerne og se indslag fra TV Syd i linksene herunder, hvor du også kan møde et par af de nye beboere og se billeder fra bofællesskabet.

»Det vigtigste er at være sammen med rare mennesker, når man træder uden for sin dør. At flytte sammen med andre, så man ikke pludselig bliver alene,« Lone Knakkergaard til Jyllands Posten.

 

Artikel i JP: https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11328097/nyt-seniorbofaellesskab-her-er-den-yngste-beboer-43-aar-og-den-aeldste-83-aar/

Indslag i TV Syd: https://www.tvsyd.dk/artikel/seniorbofaellesskaber-hitter-69-aarige-inge-er-vild-med-det

Seniorbofællesskabet Sundbakken er udført af Pluskontoret Arkitekter i samarbejde med Dansk Boligbyg og ingeniørfirmaet Viggo Madsen for OK-Fonden. Du kan læse mere om projektet her.