27. september 2018

Rejsegilde på Seniorbofællesskabet Lindevænget

Tirsdag d. 25/9 2018 var der rejsegilde på Seniorbofællesskabet Lindevænget i Hald Ege, som opføres af Boligselskabet Viborg. Projektet er indflytningsklart i sommeren 2019 og byggeriet skrider planmæssigt frem.

Bebyggelsen består af 21 boliger i forskellige størrelser og et fælleshus. Bebyggelsen er placeret i et naturskønt område, der grænser op mod fredskov, og udføres som trækonstruktion. Seniorbofællesskabet Lindevænget er baseret på tankerne omkring det forpligtende fællesskab, og de kommende beboere har via brugerprocesser været med til at præge bebyggelsen fra starten.

Mange af de kommende beboere deltog i rejsegildet. Der har være så stor efterspørgsel på at få en bolig i seniorbofællesskabet, at alle boliger allerede nu er lejet ud. Forud for projektet er der blevet afholdt brugermøder, hvoraf 1/3 af deltagerne har besluttet at flytte ind i byggeriet.

Pluskontoret er bygherrerådgiver og arkitektrådgiver på opgaven og har med stor succes afholdt de forudgående involverende brugerprocesser og -workshops.

Du kan læse mere om projektet her