13. juni 2019

Rambølls domicil i Esbjerg tildelt DGNB Guld

Torsdag d. 6. juni kunne Green Building Council tildele Rambølls firmadomicil i Esbjerg DGNB Guld. Hermed sættes en flot krone på værket, der siden projektets start har haft stort fokus på et særdeles højt bæredygtighedsniveau. Pluskontoret Arkitekter har været arkitekt- og landskabsarkitektrådgiver i totalentrepriseteamet, som også tæller TRANSFORM, RAMBØLL og CASA, der har udført projektet for bygherre, PFA Ejendomme.

DGNB Guld certificeringen tildeles bæredygtige byggerier, der har fokus på minimering af klimabelastninger, en god totaløkonomi med fokus på bæredygtig drift, samt gode og sunde rammer for bygningens brugere. I projektet har der bl.a. været stort fokus på materialevalg, indeklima, sociale aspekter og arbejdsmiljø og den daglige bruge af huset, ligesom at domicilets placering i byen også er meget velovervejet, med fokus på kort afstand til eksempelvis kollektiv trafik, kulturelle tilbud og indkøbsmuligheder.

Vi ønsker PFA og Rambøll stort tillykke med cerficeringen og takker hele teamet for et rigtig godt samarbejde omkring det spændende projekt.

Læs mere om certificeringen på FAOD.dk.

Du kan også læse mere om projektet her.

Foto lånt fra Rambølls hjemmeside