Rambøll Aarhus - Fysiske rammer og arbejdsmiljø

Bygherre:
Rambøll Danmark A/S

Projekt:
Varierende opgaver vedr. optimering af arbejdsmiljø for Rambøll Aarhus

Ydelse:
Arkitektrådgivning vedr. arbejdsmiljø; Lejerådgivning, procesfacilitering, indretningsplaner, inventarkatalog, specialdesignet inventar og grafik, udbud af inventarleverancer.

Areal:
12.000 m² (Rambøll Aarhus)

Tilknyttede rådgivere:
Varierende

År:
2004-2016

Lejerådgivning for Rambøll
Pluskontoret har forestået rådgivning angående indretning af arbejdsmiljøer for Rambøll siden 2004 og har i en årrække fungeret som lejerådgiver med løbende rådgivningsopgaver for de forskellige kontorer.

I 2008 igangsatte Rambøll en proces med at udvide kontoret i Aarhus fra 7000 m² til 12000 m². Pluskontoret har fungeret som lejerådgiver under hele processen, og har stået for medarbejder-involverende processer, indretning af arbejdsmiljøer og generel arkitektfaglig rådgivning.

2014-2017: Rambøll Esbjerg, 11.400 m² nyt domicil / Arkitekt- og landskabsrådgivning i totalentreprise / Læs om projektet her.
2013-2014: Rambøll Esbjerg, behovsafklaring og input til lejeprogram ifm. nyt domicil / Bygherrerådgivning
2013-2014: Rambøll Vejle, indretning af nyt domicil / Arbejdsmiljørådgivning
2013-2014: Rambøll Aalborg, pladsoptimering og indretning af mødelokaler / Arbejdsmiljørådgivning
2013-2014: Rambøll Odense, optimering af arbejdsmiljø / Arbejdsmiljørådgivning
2012: Rambøll Grønland, opgradering af arbejdsmiljø / Arbejdsmiljørådgivning
2004-2016: Rambøll Aarhus / Lejerådgivning vedr. arbejdsmiljø og indretning

Opgør med fortiden – æstetisk strategisk planlægning
Hos Rambøll har man gjort op med det traditionelle, gammeldags ingeniør-image. I stedet er der etapevist skabt forskelligartede arbejdsrum med plads til en moderne, voksende vidensvirksomhed. Det bedste fra storrums-kontorerne kombineres med det bedste fra enkeltmands-kontorerne. Åbne, halvåbne, halvlukkede, lukkede arbejdsrum er flettet ud og ind i mellem hinanden i et moderne dynamisk kontormiljø.

Akustisk, æstetiske og ergonomisk gode arbejdsforhold er i højsædet når interiør fra Rambølls inventarkatalog kombineres med specialdesignede elementer, der signalerer virksomhedens brand og værdier til kunder og samarbejdspartnere.