6. november 2017

Indvielse af Rambølls nye domicil i Esbjerg

Den 26. oktober blev Rambøll Esbjergs nye, moderne firmadomicil indviet. Bygningen på 7 etager rummer 450 moderne arbejdspladser fordelt på tre vinger med et samlende atrium i midten, der forbinder de tre afdelinger Wind, Oil & Gas og Building.

Pluskontoret Arkitekter, der gennem en årrække har fungeret som lejerådgivere for Rambøll, har i team med CASA, Transform og Rambøll tegnet den markante bygning, der er opført i energiklasse 2020 og DGNB-certificeret til guld.

Martin Grabow Haugaard, der har været projektleder for arkitektydelserne, er stolt af det nyopførte byggeri, der med sine karakteristiske afrundede hjørner ligger som et af Esbjergs nye markane vartegn på grænsen mellem havn og by.

”Det har været spændende at følge opgaven fra de første spæde tanker og frem til den endelige opførelse. Processen har været præget af inspirerende samarbejdsrelationer i spændingsfeltet mellem bygherre (PFA), bygherrerådgiver (Sweco), lejer (Rambøll), totalentreprenør (CASA) og rådgiverteamet. Det er med en vis stolthed, at man nu kan se, hvordan bygningen lever og har fået puls”, udtaler Martin Grabow Haugaard.

På billedet ses Managing Director Ib Enevoldsen byde velkommen flankeret af John Sørensen, Managing Director, Rambøll Oil & Gas samt Michael Mortensen, bestyrelsesformand i CASA.

Læs mere om projektet, og se flere billeder her.