13. august 2019

Hvad sker der lige nu i Gellerup og Toveshøj?

Mens de fleste af os har holdt sommerferie, har byggepladserne i Gellerup og Toveshøj ikke ligget på den lade side og flere af Brabrand Boligforenings markante byggerier går nu ind i de afsluttende faser.

Renoverings- og pilotprojekterne på blok B4, B7 og A17 forventes alle afsluttet og afleveret ved udgangen af 2019. I flere af opgangene er beboerne allerede flyttet tilbage til deres nyrenoverede hjem, imens efterspørgslen på de nye, innovative byhuse og penthouselejligheder har været stor og de fleste allerede er udlejet.


Blok B7


Blok B7


Blok B4


Blok A17

Også Brabrand Boligforenings nye kollegium, Aarhus Kollegiet, nærmer sig sin afslutning. I disse uger bliver der gået mangelgennemgang og udbedring, så første etape kan tages i brug af de studerende fra september 2019. Hele Aarhus Kollegiet, med plads til omkring 400 studerende, forventes at stå færdigt til februar 2020.


Gellerup Kollegiet

Pluskontoret Arkitekters rolle på disse projekter er bygherrerådgivning for Brabrand Boligforening. Du kan læse mere om vores øvrige arbejde i Gellerup og Toveshøj lige her.