19. marts 2021

Rammeaftale for Østjysk Bolig vundet

I samarbejde med Niras er vi udvalgt som vindere af rammeaftale for Østjysk Bolig. Rammeaftalen vedrører totalrådgivning for renovering, nybyggeri og planlægning af almene boligområder og løber over de næste 4 år.

Østjysk Bolig er en almen boligorganisation, der administrerer ca. 2800 lejemål, fordelt på 39 afdelinger med både familie- og ungdomsboliger i en varieret bygningsportefølje beliggende i Østjylland. Firmaet har en lang historie som boligadministratorer og blev grundlagt i 1939 – dengang som Boligselskabet Præstehaven – og har således administreret boligudlejning i over 80 år.

For Østjysk Bolig er fleksibilitet og bæredygtighed mærkesager og derfor er det vigtigt, at der bliver bygget og renoveret langtidsholdbare boliger, som kan tilpasse sig borgernes behov både nu og i fremtiden – en målsætning vi hos Pluskontoret Arkitekter også arbejder for, i alle vores almene boligbyggerier.

Almene boliger er et kerneområde for Pluskontoret Arkitekter og vi planlægger, bygger og renoverer både familie-, ungdoms-, pleje- og seniorboliger i hele landet. Aktuelt har vi gang i knapt 4000 boligenheder i hele landet – og hvis vi tæller 5 års gennemgang med, runder vi de 5000.

Niras og Pluskontoret har en god lang samarbejdserfaring med lignende opgaver, bl.a. vores igangværende projekt om renovering af Klostervangen i Aarhus. Vi glæder os til nu, med denne rammeaftale, at kunne fortsætte vores gode relation.

Vi takker Østjysk Bolig for udvælgelsen og ser frem til samarbejdet.