Tingskovparken - 32 almene boliger i Tranbjerg

BYGHERRE:
Brabrand Boligforening

ADRESSE:
Tingskovparken 96-160, 8310 Tranbjerg

TYPE:
Nybyggeri af 32 almene boliger som rækkehuse i ét og to plan med tilhørende udearealer + servicebygning

YDELSE:
Totalrådgivning gennem alle faser. Arkitekt- og landskabsarkitektrådgivning. Skitsering, projektering, projekteringsledelse, udbud i hovedentreprise, AMK (P+B), byggeledelse, fagtilsyn og projektopfølgning.

AREAL:
2535 m2 – 32 boliger

ENTREPRISESUM:
30 mio. kr. ekskl. moms

TILKNYTTEDE RÅDGIVERE:
MOE

ÅR:
2018 – 2021

På Tingskovvej i Tranbjerg, en forstad til Aarhus, ligger Tingskovparken – en helt ny almen boligbebyggelse med 32 almene boliger. Bebyggelsen er etableret som rækkehuse i en klyngestruktur, der samler sig om en ”grøn mave” med temaet ”Vild med Vilje”.

I bebyggelsen er der ét centralt strøg, hvor beboerne samles om leg, post, parkering og affaldssortering. I de 8 klynger er der nære fællesskaber samlet omkring adgangsstier, som yderligere forstærkes af terrasser og pergolaer.

Varieret bebyggelse
Tingskovparken er en varieret bebyggelse, der blander boligtyper og bygningshøjder. Rækkehusene er opført i både ét og to plan og er opført i tegl i forskellige nuancer.

I bebyggelsen er der 14 stk. 2-værelses bolig, 9 stk. 3-værelses bolig og 9 stk. 4-værelses boliger. Alle boligerne er opført i robuste og tidløse materialer og med god dagslysindtag. I de 3-værelses boliger er køkken-alrummet opført som et dobbelt-højt rum Til hver bolig er der anlagt 2 terrasser og en have i åben struktur.