22. november 2016

Pluskontorets bygherrerådgivningsteam udvides med erfaren erhvervsleder

Pluskontoret har ansat Birgitte Dal, der med sin ingeniørfaglige baggrund og mangeårige erfaringer med rådgivning, virksomhedsudvikling, ledelse og økonomistyring skal være med til at styrke tegnestuens travle bygherrerådgivningsteam – der bl.a. er involveret i den omfattende renovering, om- og nybygning af Gellerupparken, Toveshøj og Søvangen i Brabrand, nyt Multikulturhus i Sønderborg, ny campus til University College Lillebælt, ny Aarhus Produktionsskole og ny skole i Haderslev.

Birgitte er uddannet bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og var fra 1997-2008 ansat hos Tækker Rådgivende Ingeniører – først som ingeniør, siden som tegnestueleder i hhv. Aarhus og København og de sidste to år som adm. direktør. De seneste 8 år har Birgitte været adm. direktør og medejer af smykkefirmaet Louise Kragh.

Med sin brede vifte af erhvervskompetencer og evne til at bygge bro mellem hardcore kvalifikationer og bløde værdier er Birgitte et stort plus for tegnestuen. Vil glæder os til, at vi og vores samarbejdspartnere kan nyde godt at Birgittes mange faglig og personlige kompetencer inden for bygherrerådgivning og forretningsudvikling.

Velkommen til Birgitte.