25. juni 2021

Pluskontoret udvider teamet med flere nye stærke profiler

I løbet af de seneste par måneder har vi på Pluskontoret fået en række nye kollegaer på tegnestuen.

Landskabsarkitekt Simon Hertz er uddannet fra Studio Urban Design & Landscape på Arkitektskolen i Aarhus og kommer til Pluskontoret med 5 års erfaring indenfor skitsering og projektering af landskabsarkitektur og byplanlægning i alle skalaer. Simon er særligt stærkt indenfor BIM-modellering af landskab og vil være frontløber på 3d projektering af landskabsarkitektur på tegnestuen.

Arkitekt Anne Tornvig har arbejdet med læringsarkitektur i over 15 år og vil i høj grad bidrage til yderligere at styrke Pluskontorets projekter og kompetencer indenfor Læringens rum og Børns rum. Anne er sagsarkitekt og en erfaren bygherrerådgiver og projektleder, som sikrer at fastholde den røde tråd i projekterne fra brugerinddragende processer og indledende koncept til et fuldt færdigt byggeri.

Bygningskonstruktør Jesper Schou Tellstrøm har arbejdet med projekt-, projekterings- og byggeledelse igennem 11 år. Jesper bidrager med en bred erfaring fra projekter indenfor Pluskontorets kerneområder og vil sikre ledelse af høj kvalitet inden for projekter i alle skalaer.

Jan Weber Svejstrup er uddannet ingeniør og har over 30 års erfaring med projektledelse, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering, primært indenfor større byggerier og renoveringer. Jan vil være med til at sikre kvaliteten i udførelsen af Pluskontorets projekter her med særligt fokus på arbejdsmiljøkoordinering.

Bach ark. og arkitektstuderende Jakob Thorsen  fra  Arkitektskolen Aarhus, studio Technology, Building, Cultures & Habitation. Jakob har stor forståelse for grafisk formidling af projektmateriale og vil være med til at levendegøre tegnestuens projekter gennem visualiseringer, informativ grafik og modelstudier.

Stort velkommen til jer alle 5.

(På billedet fra venstre er det: Jan Weber Svejstrup, Anne Tornvig, Jesper Schou Tellstrøm, Jakob Thorsen og Simon Hertz)