27. april 2023

PLUSKONTORET SØGER PRAKTIKANT – VIL DU VÆRE MED TIL AT SKABE ARKITEKTUR FOR ALLE I EFTERÅRET ’23?

Hos Pluskontoret arbejder vi ud fra grundtanken om at ”Arkitektur er for alle”. Uanset bygherre, størrelse og budget og uanset, om der bygges nyt, renoveres eller laves landskab, skal arkitekturen være for alle. Derfor gør vi os umage!

Vores arkitektoniske tilgang i alle projekt baserer sig på målsætningerne:
Dialog – Stedets iboende kvaliteter – Kompleksitet – Oplevelse – Tilgængelighed – Bæredygtighed

En del af holdet
Som praktikant hos Pluskontoret bliver du en del af en social engageret, kreativ og dynamisk tegnestue med base i Latinerkvarteret i Aarhus. Du kommer til at indgå i tværfaglige teams med arkitekter, landskabsarkitekter og bygningskonstruktører, hvor du får en række spændende opgaver og ansvarsområder – og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt indenfor en bred vifte af opgaver.

Vi tager vores ansvar som praktikværter alvorligt og ønsker at introducere dig til fagets mange facetter, muligheder og værktøjer, hvilket inkluderer dedikerede introduktioner til bæredygtighed, byggeriets faser m.fl. Ligeledes vil du komme med ud af huset til møder og procesforløb med bygherre og byggeriets øvrige parter.

Vi lægger vægt på, at du er en åben og humoristisk person – en teamplayer, der indgår som en naturlig del af tegnestuens hverdag, har stor lyst til både at arbejde fokuseret, lære nye færdigheder og til at komme med kreative indspark.

En del af plus-pulsen
Vi søger både arkitekt- og landskabsarkitektpraktikanter til at blive en del af tegnestuen i foråret 2023. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt på delopgaver, både digitalt, med pen og i model og ikke er bange for at tage initiativ.

Lyder dette som praktikken for dig, så send ansøgning med relevant cv + miniportfolio til pm@pluskontoret.dk
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte partner og arkitekt, Peter Møller, på tlf. 53744011

Vi glæder os til at møde dig!
Venlig hilsen, Pluskontoret Arkitekter

praktikopslag efterår 2023