16. februar 2023

Pluskontoret søger bygningskonstruktør

Ønsker du at blive en del af en tegnestue med en bred vifte af spændende opgaver og noget på hjertet, så se her!

Vi er en tegnestue, der hver dag arbejder ihærdigt for at skabe god arkitektur i et dedikeret samarbejde og i en socialt- og fagligt funderet hverdag.

Som bygningskonstruktør hos Pluskontoret får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af små og store projekter i tværfaglige teams. Hos os får du et alsidigt job med en afvekslende hverdag, rig på fagligt indhold, gode arbejdstider med stor selvbestemmelse og 42 søde og engagerede kolleger.

Hvem er du?
– Du er uddannet konstruktør med minimum 5-7 års erfaring.
– Du er en erfaren Revit-bruger og har kendskab til Officepakken og gerne Autocad
– Du er motiveret, omhyggelig og holder ord.
– Du har ørerne med på arbejde og taler og skriver flydende dansk

Hvem er vi?
Vi tror på værdiskabelse via bæredygtighed og proces. Hos Pluskontoret arbejder vi ud fra grundtanken om at ”Arkitektur er for alle”. Uanset bygherre, størrelse og budget og uanset, om der bygges nyt, renoveres eller laves landskab, skal arkitekturen være for alle. Derfor gør vi os umage! Vi arbejder med velfærdsbyggerier indenfor vores 4 kerneområder Bolig, Læring, Børn og Erhverv. Vi arbejder med renovering og nybyggeri fra strategisk rådgivning til projektering og udførelse.

Vi vægter det sociale samvær på tegnestuen meget højt, vi holder af at fejre livet og hinanden. Hver dag samles vi til fælles frokost, ligesom studieture og faglige arrangementer er vigtige for os. Hertil afholder vi ofte fælles sociale arrangementer såsom firmayoga, padelturnering og mountainbike-ture, vi mødes jævnligt til fredagsbar og vores årlige sommerfest og julefrokost er sjældent kedelige.

Ansøgningen
Send din ansøgning, CV og gerne relevant portfolio til pm@pluskontoret.dk – skriv “Bygningskonstruktør” i emnefeltet.

Spørgsmål
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Bent Madsen på bm@pluskontoret.dk / tlf. 53744001, eller partner og HR ansvarlig Peter Møller på pm@pluskontoret.dk / tlf. 53744011.

Mere INFO?
Du kan finde mere om Pluskontoret Arkitekter på www.pluskontoret.dk, LinkedIn, Facebook og Instagram – her kan du få indblik i vores projekter og vores hverdag.

Vi glæder os til at høre fra dig.