7. januar 2021

Pluskontoret opruster teamet med både nye og garvede kollegaer

Vi er glade for, at vi i december og januar har kunnet byde velkommen til 3 nye medarbejdere hos Pluskontoret Arkitekter.

Arkitekt Sine Martini kommer til Pluskontoret med 20 års erfaring som arkitekt fra flere danske og internationale tegnestuer. Sines store viden særligt om boligbyggeri, kommer i høj grad til at tilflyde Pluskontorets mange boligopgaver. Sine er allerede involveret i vores igangværende konkurrence om Krohaven i Næstved, lige som at hun vil være en central del af teamet bag vores nye opgave om udvidelsen af Plejehjemmet Toftehaven i Ballerup.

Vi har også sagt goddag til arkitekt Benedicte Krone, som nyligt er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus, hvor hun specialiserede sig i bygningskultur og tektonik. Benedicte har, ved siden af studierne, arbejdet på flere tegnestuer, ligesom hun også har undervist i Revit på Arkitektskolen. Benedicte vil være en del af teamet på vores igangværende arbejde med udviklingen af ny helhedsplan for Kalmargården i det nordlige Aarhus.

Vi er ligeledes glade for at byde bygningskonstruktør og IKT-leder Nicolai Fløjgaard Pedersen velkommen. Nicolai har 16 års erfaring som bygningskonstruktør fra flere tegnestuer, hvor han har været involveret i flere store opgaver indenfor både renovering og nybyggeri. Nicolai har specialiseret sig i udviklingen af digitalt byggeri og vil udover at arbejde som bygningskonstruktør hos Pluskontoret også blive tegnestuens BIM-leder.

Velkommen til jer alle 3.

På billedet fra venstre er det: Sine Martini, Nicolai Fløjgaard Pedersen og Benedicte Krone.