5. juli 2019

Pluskontoret går på velfortjent sommerferie med en nyrenoveret og større tegnestue

I løbet af de seneste måneder har vi renoveret og udvidet tegnestuen, så vi igen har plads til alle medarbejdere på samme adresse. Vi har overtaget etagen over det oprindelige kontor, så nu strækker Pluskontoret Arkitekter sig over Klostergade 32, 1. og 2. sal. Ombygningen har selvfølgelig haft samme bæredygtige omdrejningspunkter som vores andre projekter og hovedemnerne har bl.a. været indeklima, dagslysforhold og et ressource-bevidst materialevalg.

“Tegnestuen har været delt i mere end 2 år, så det er virkelig dejligt at blive familiesammenført”, siger Bent Madsen, partner i Pluskontoret.

Ombygningen har haft et særligt fokus på økonomi, arbejdsmiljø, genbrug og genanvendelighed. Eksempelvis er trappen til den nye etage, en gammel skibstrappe der er bygget om. Lysarmaturer er alle genbrugt i en ny opsætning og med nye LED-rør, “nye” mødeborde til 3 mødelokaler er genbrugs-indkøb og nye, fleksible akustiklofter i filt er cradle-to-cradle-certificeret. Med udvidelsen til etagen ovenpå, stod også muligheden for et kig til himlen her midt i byen, så derfor er der blevet slået hul i taget til et nyt, stort ovenlysvindue.

“Den ekstra mængde dagslys sikrer et langt mindre behov for brug af kunstlys og ovenlyset kan selvfølgelig åbnes, så vi har nu en tydeligt forbedret, naturlig ventilation op gennem tegnestuen”, fortsætter Bent Madsen.

Med alle medarbejdere og alle projekter under samme tag igen, glæder vi os meget til at byde samtlige af vores samarbejdspartnere velkommen i vores udvidede lokaler – og siger TAK for tålmodigheden til alle Jer, der er løbet frem og tilbage over gården de sidste par år.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 19. september til house-re-warming og en samtidig fejring af tegnestuens 25 års fødselsdag – nærmere info følger.

Pluskontoret ønsker GOD SOMMERPAUSE til alle 🙂

(billedet er fra vores interne åbning af den nye etage i juni måned)