9. marts 2020

Pluskontoret Arkitekter udvider partnerkredsen

Som et naturligt led i konsolideringen af tegnestuen som uafhængig arkitektfaglig virksomhed udvider Pluskontoret partnerkredsen med arkitekterne Britta Hjuler og Peter Anker Møller samt bygningskonstruktør Kasper Møller – alle tre er mangeårige medarbejdere.

De tre nye partnere styrker og fortsætter videreudviklingen af kerneområderne Børn og Læring, Boliger samt Bygherrerådgivning, så vi kan fortsætte den fremgang vi har på markedet og sikre et højt fagligt niveau, lige fra strategisk planlægning til nybyggeri og renovering, for vores bygherrer og samarbejdsrelationer. Britta, Peter og Kasper er yderst kompetente profiler med indgående kendskab til alle byggeriets faser, og de er samtidig vigtige kulturbærere for tegnestuen. De supplerer hinanden særdeles godt både fagligt og menneskeligt, og de vil derfor øge den samlede partnergruppes forskellige styrker. Med en større ejerkreds kan vi tilbyde en bredere funderet ledelse og samtidig fokusere yderligere på den personlige og skræddersyede rådgivning – noget af det vigtigste i skabelsen af godt byggeri og langtidsholdbar arkitektur.

Arkitekturen i førersædet

Gennem årene har Pluskontoret udviklet sig til at arbejde med meget sikker hånd, når det gælder vores kerneområder og hverdagen på tegnestuen er præget af entusiasme og nysgerrighed på faget. Vi holder øje med de samfundsmæssige forandringer, der præger hverdagens arkitektur, vores landskab, sociale forhold, samt et særligt fokus på ansvaret for bæredygtigt byggeri og troværdige processer. Sammen med Britta, Peter og Kasper kan vi sikre denne udvikling og sikre at byggeri og arkitektur er i førersædet – altid med et skarpt blik for totaløkonomi og bygbarhed på alle niveauer.

Britta Hjuler er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og har fra sin start på Pluskontoret primært arbejdet med børn og læring – to af Pluskontorets absolutte grundsten. Hun har stor viden om de politiske retningslinjer, reformer, pædagogiske tendenser, samt fremtidens læringsmiljøer, og hendes kompetencer spænder bredt fra helhedsplaner og pædagogisk programmering til nærindretning og det daglige liv på skoler og i institutioner – både som udførende arkitekt og som bygherrerådgiver. Britta er desuden uddannet byggeøkonom.

Peter Anker Møller er ligeledes uddannet fra Arkitektskolen Aarhus med en kandidatgrad indenfor transformation og restaurering og har de seneste år specialiseret sig i arbejdet med boliger, såvel nybyggeri som renoveringer. Peter er særlig kvalificeret til at stå i spidsen for udarbejdelse af fysiske helhedsplaner, og han har stort kendskab til de mange støtterelaterede forhold, der gør sig gældende i den almene sektor. Som en integreret del af dette arbejde har Peter oparbejdet meget stor erfaring med beboerdemokratiske processer.

Kasper Møller er uddannet bygningskonstruktør og har en kandidatgrad i arkitektur fra Arkitektur & Design på Aalborg Universitet. Han har efter en lang årrække som projekterings- og byggeleder, samt ansvarlig for implementering af det digitale byggeri på tegnestuen, udviklet sig til at være en af Pluskontorets meget erfarne bygherrerådgivere. Kasper har særlig viden om udbudsstrategier, udbudsprocesser, juridiske forhold og ydelser i byggeriet – og har med sin praktiske erfaring som projekterende stor indsigt i alle byggeriets udførende faser. Kasper er desuden uddannet byggeøkonom.

Fremadrettet ejes Pluskontoret ligeligt af Mette Stavad, Suna Cenholt, Bent Madsen, Kristian Nordheim, Britta Hjuler, Peter Møller og Kasper Møller.

Vi glæder os meget til at fejre begivenheden ved en reception den 20. maj. (Info følger)

 

På billedet ses fra venstre: Bent Madsen, Kristian Nordheim, Britta Hjuler, Peter Anker Møller, Mette Stavad, Kasper Møller og Suna Cenholt

Fotograf: Jesper Balleby