23. marts 2022

Pluskontoret Arkitekter søger Byggeleder og Projekt/projekteringsleder

Ønsker du at blive en del af en tegnestue med en bred vifte af spændende opgaver og noget på hjertet, så se her!

Vi er et team af 40 kollegaer, der hver dag arbejder ihærdigt for at skabe god arkitektur i et dedikeret samarbejde og i en socialt og fagligt funderet hverdag.

Som byggeleder får du en fleksibel arbejdsdag, gode arbejdstider med stor selvbestemmelse og rig på fagligt indhold. Du tilknyttes den enkelte opgave i slutningen af projekteringen, så du er godt rustet til arbejdet som byggeleder. Du følger projektet helt til dørs – fra projektopstartsmøde til aflevering af nøglefærdigt byggeri.

Som projekt- og projekteringsleder får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af små og store projekter i et alsidigt job med en afvekslende hverdag. Du varetager bl.a. dialogen med bygherre, samarbejdspartnere og myndigheder, udarbejder tidsplaner og overslag på økonomi. I rollen som projekteringsleder samarbejder du med tegnestuens IKT leder, arbejdsmiljøkoordinator, leder af brand mm.

Hvem er du?
– Du er uddannet konstruktør eller arkitekt med minimum 3-5 års erfaring.
– Du mestrer de digitale redskaber, der er nødvendige.
– Du er et fagligt og socialt funderet menneske, der evner at lede et projekt i mål.
– Du er motiveret, omhyggelig og holder ord.

Pluskontoret Arkitekter
Tegnestuen består af 40 medarbejdere i en god blanding af bygningskonstruktører, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, revisor, regnskabsassistent, piccoline og praktikanter. Pluskontoret er grundlagt i 1993 og er 100% ejerledet. Vi bor i midt i Aarhus C.

Vi tror på værdiskabelse via bæredygtighed og proces. Hos Pluskontoret arbejder vi ud fra grundtanken om at ”Arkitektur er for alle”. Uanset bygherre, størrelse og budget og uanset, om der bygges nyt, renoveres eller laves landskab, skal arkitekturen være for alle. Derfor gør vi os umage! Lige nu søger vi nye mennesker, som kan blive en del af tegnestuen og være med til at udføre vores mission. Måske er det dig eller én du kender?

Vi arbejder med velfærdsbyggerier indenfor vores 4 kerneområder Bolig, Læring, Børn og Erhverv. Vi arbejder med renovering og nybyggeri fra strategisk rådgivning til projektering og udførelse. Vi arbejder teambaseret. Vi hylder hverdagen. Vi arbejder ofte indefra og ud, så funktioner, daglig drift, de daglige behov og hverdagslivet prioriteres. Vi høster løbende priser for vores byggerier. Vi er i vækst og vi har det sjovt.

Ansøgningen
Send din ansøgning, CV og gerne relevant portfolio til ms@pluskontoret.dk – skriv “En anden hverdag” i emnefeltet.

Spørgsmål
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Kasper Møller på km@pluskontoret.dk eller telefon 53744013, eller partner og adm. dir. Mette Stavad på ms@pluskontoret.dk eller telefon 53744004.

Mere INFO?
Du kan finde mere om Pluskontoret Arkitekter på www.pluskontoret.dk, LinkedIn, Facebook og Instagram – her kan du få indblik i vores projekter og vores hverdag.

Vi glæder os til at høre fra dig.