18. september 2018

Pluskontoret arkitekter skyder efteråret i gang med en gentegning af klima-partnerskabet med Aarhus kommune.

Kristian Nordheim, partner i Pluskontoret Arkitekter, underskrev for nylig en ny 5 årig klimapartnerskabsaftale med Aarhus Kommune. Klimapartnerskabsaftalerne er en del af kommunens klimastrategi “Go Green with Aarhus”, der arbejder for at skabe løsninger, som gør det muligt for Aarhus at omstille sig til et bæredygtigt samfund. Det er aftaler, der skaber værdi for virksomheder og borgere samt reducerer energiforbruget i Aarhus Kommune. Aftalen sørger for, at virksomheder og kommune bliver tæt forbundne, når det gælder sikring af vores klima og miljø – et samarbejde vi hos Pluskontoret vægter højt.

“For det første synes vi det er vigtigt at være tæt på vores kommune, når det gælder arbejdet med bæredygtighed. Ingen af os kan klare det arbejde alene – så også her må vi stå sammen. For det andet giver aftalen mening for os som tegnestue i det daglige; at vi på en mere synlig måde kan indarbejde små og store tiltag, der påvirker vores medarbejdere til en stadig mere bæredygtig tankegang”, siger Kristian Nordheim.

Med den nye klimapartnerskabsaftale glæder Pluskontoret sig bl.a. til at udbrede viden omkring bæredygtighedsordningen DGNB ift. FN’s klimamål og samtidig til at gøre vores arbejde med bæredygtighed endnu mere synligt. Tegnestuen har 2 (snart 3) uddannede DGNB konsulenter. Gentegningen af klimapartnerskabsaftalen sikrer også en fortsat høj prioritering af bæredygtighed i det daglige liv på tegnestuen, hvor vi bl.a. har elcykel, økologisk madordning med nul-madspils-politik, genbrug af overskudsmaterialer hvor bl.a. fejlprint mv. får nyt liv i nye notesbøger, tasker og muleposer i genbrugsmaterialer af høj kvalitet + meget mere.

På billedet herover ses Kristian Nordheim med klimachef ved Aarhus Kommune, Henrik Müller og rådmand for teknik og miljø Bünyamin Simsek.