29. september 2016

Marie Fenger Ehlers ansat hos Pluskontoret

Arkitekt Marie Fenger Ehlers, der siden 2007 har været indehaver af Kontur Arkitekter, er ansat hos Pluskontoret Arkitekter. Marie har mange års erfaring og et omfattende netværk i branchen og skal være med til at styrke Pluskontoret, der i øjeblikket opruster pga. travlhed og stor ordretilgang.

”Ansættelsen af Marie er et stort plus for tegnestuen. Marie står bag en imponerende række vundne konkurrencer og præmierede byggerier og har bl.a. stor erfaring med undervisningsbyggeri og boliger, som er to af vores kerneområder. Vi ser også frem til at nyde godt af Maries kompetencer inden for campusbyggeri og multihaller. Marie Fenger Ehlers og Pluskontoret er det perfekte match, og vi er glade for at kunne udvide medarbejderstaben med en stor kapacitet på området” udtaler adm. direktør Mette Stavad, Pluskontoret.

Skiftet fra Kontur Arkitekter til Pluskontoret er en gevinst for begge parter. Marie Fenger Ehlers havde lyst til nye udfordringer, og for hende var Pluskontoret det naturlige valg.

”Jeg har altid haft et godt øje til Pluskontoret, som jeg kender fra tidligere samarbejder. Pluskontoret har en helt særlig ånd og en humanistisk tilgang, som jeg godt kan lide, og mange af tegnestuens projekter ligger i tråd med de områder, jeg arbejder med” siger Marie Fenger Ehlers.

Maries cv tæller markante vundne projekter som Varde Rådhus, Design City Kolding VUC & HF, Multiarena i Aabenraa, Randers Social- og Sundhedsskole, UCN University College Nordjylland, Via Campus Silkeborg, Campus Varde, Ungdomsboliger på Gøteborg Allé i Aarhus, Flügger HQ, Ringkøbing Skole og Musikskole og Ny daginstitution i Brande.

Tidspunktet til et jobskifte var det rette for Marie, da Kontur Arkitekter i forvejen var inde i en omstillingsproces i forbindelse med fusion med Regnbuen.

”Jeg hilste fusionen med Regnbuen velkommen, men tiden var moden til, at jeg foretog et mere markant jobskifte. Nu glæder jeg mig til at tage fat på en række spændende nye projekter – og til at fortsætte det gode samarbejde med tidligere samarbejdspartnere i et nyt regi,” siger Marie Fenger Ehlers.