29. marts 2019

Indvielse af Industriteknikeruddannelsen på AARHUS TECH

Onsdag d. 27. marts var der indvielse på det nye læringsmiljø for industriteknik på AARHUS TECH. Med moderniseringen lægger AARHUS TECH sig i front med et læringsmiljø, der er parat til at uddanne fremtidens industritekniker. Pluskontoret har været totalrådgiver på opgaven og vi har hermed kunnet fortsætte vores mangeårige gode samarbejde med AARHUS TECH.

“Som industritekniker inden for produktion er du med, når virksomheden skal vælge nyt produktionsudstyr og anlæg, samt opbygge og vedligeholde det. Med speciale i maskiner, er hovedvægten lagt på indstilling, programmering og betjening af CNC-bearbejdningscentre og de maskiner, man møder i moderne jern. og metalvirksomheder.”

Direktør for AARHUS TECH Anette Lauridsen holdt tale ved indvielsen, hvor der også var stor ros til Pluskontoret for disponering, indretning og projektering af det nye læringsmiljø. Herudover var der også oplæg ved repræsentanter for Dansk Metal og DSB, som fortalte om erhvervsudviklingen og behovet for uddannelsen i branchen.

Vi ønsker AARHUS TECH stort tillykke med det nye læringsmiljø og takker endnu engang for det gode samarbejde.

Du kan læse mere om vores andre projekter for AARHUS TECH bl.a her og her.