23. august 2021

Erlev Skole er Årets Skolebyggeri 2021

Stort tillykke til Haderslev Kommune og skolens brugere – vi kan næsten ikke få armene ned over den gode nyhed. Hos Pluskontoret Arkitekter er vi meget stolte over at have været en del af bygherrerådgivningsteamet på Erlev Skole, som netop er blevet kåret til årets skolebyggeri 2021 af Nohrcon.

Pluskontoret har som bygherrerådgivere bl.a. stået for formuleringen af de didaktiske og pædagogiske visioner for skolen, programmeringen af skolens differentierede læringsmiljø og har fulgt brugerne i processen gennem projekteringsperioden, inventarindkøb og ibrugtagning.

I fagjuryens betænkninger ved tildelingen af prisen skrives der bl.a.: “På indstillingen lyder det til, at den pædagogiske udvikling er gået forud for skitserings- og byggeprocessen og det tegner lovende for skolens liv og brug af de mange rumtyper – og dermed både for tryghed, afkodelighed, udvikling, nysgerrighed, læring og dannelse for eleverne, og for en ’ikke-stressfuld’ ibrugtagning af skolehuset og dets mange funktioner for medarbejderne.”

Du kan læse mere om tildelingen af prisen i linket her

Læs også mere om projektet på Pluskontorets hjemmeside her.