20. december 2019

En 20-års jubilar

Ved jule- og nytårstid er der typisk grund til fejringer. Udover mange spændende opgaver her på tegnestuen, er der også en anden helt særlig fejring – nemlig at partner Bent Madsen har 20-års jubilæum hos Pluskontoret Arkitekter.

Bent blev ansat som bygningskonstruktør hos Pluskontoret kort før jul i 1999. Tegnestuen havde på det tidspunkt netop, sammen med White Arkitekter, vundet arkitektkonkurrencen om Aarhus Techs helt nyt afdeling for Mad og Gastronomi på Dollerupvej i Aarhus. Vi havde derfor behov for en dygtig bygningskonstruktør, som kunne bistå med projekteringen og hele den nære udførelsesopfølgning på projektet. Valget faldt på Bent, der kom fra en stilling hos Aarhus Arkitekterne. Herfra havde Bent mange års god og stærk projekteringserfaring med sig i bagagen.

Siden sin ansættelse har Bent været en central del af tegnestuens mange projekter, hvor han både har varetaget projekteringsledelse, byggeledelse og fagtilsyn. Hertil arbejder Bent også som bygherrerådgiver, hvor han er dybt involveret i mange spændende opgaver og rådgiver både kommuner, boligorganisationer m.v. i alle byggeriets faser. Udover projekter, er Bent også ansvarlig for tegnestuens tilbudsværksted. I 2006 blev Bent Madsen en del af partnergruppen hos Pluskontoret Arkitekter.

Stort tillykke til både Pluskontoret og Bent med de første 20 år på tegnestuen – vi glæder os til de næste.