19. oktober 2021

Arkitekt- og landskabsarkitektpraktikanter søges til foråret 2022

Hos Pluskontoret Arkitekter arbejder vi ud fra grundtanken om at ”Arkitektur er for alle”. Uanset bygherre, størrelse og budget og uanset, om der bygges nyt, renoveres eller laves landskab, skal arkitekturen være for alle. Derfor gør vi os umage!

Vores arkitektoniske tilgang i alle projekt baserer sig på målsætningerne:
Dialog – Stedets iboende kvaliteter – Kompleksitet – Oplevelse – Tilgængelighed – Bæredygtighed

Dette gør vi primært inden for fire kerneområder: Bolig, Børn, Læring og Erhverv.
På vores hjemmeside www.pluskontoret.dk kan du finde en bred vifte af projekter favnende lige fra udviklingen af Gellerupparken/Toveshøj, mobile autismeboliger, ny infrastruktur i udsatte boligområder, Frederiksbjerg Skole, Aarhus TECH til Vejen Rådhus og mange andre.

En del af holdet
Som praktikant hos Pluskontoret Arkitekter bliver du en del af en social engageret, kreativ og dynamisk tegnestue med base i Latinerkvarteret i Aarhus. Du kommer til at indgå i tværfaglige teams med arkitekter, landskabsarkitekter og bygningskonstruktører, hvor du får en række spændende opgaver og ansvarsområder – og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt indenfor en bred vifte af opgaver.

Vi tager vores ansvar som praktikværter alvorligt og ser det som vores ansvar at introducere dig til fagets mange facetter, muligheder og værktøjer, hvilket inkluderer dedikerede introduktioner til bæredygtighed, byggeriets faser m.fl. Ligeledes vil du komme med ud af huset til møder og procesforløb med bygherre og byggeriets øvrige parter.

Derfor lægger vi vægt på, at du er en åben og humoristisk person – en teamplayer, der indgår som en naturlig del af tegnestuens hverdag, har stor lyst til både at arbejde fokuseret, lære nye færdigheder og til at komme med kreative indspark. Du vil blive en stor del af hverdagen på tegnestuen og deltage i alle aktiviteter såsom efteruddannelseskurser, studieture, fejringer m.v.

En del af plus-pulsen
Vi søger både arkitekt- og landskabsarkitektpraktikanter til at blive en del af tegnestuen i foråret 2022. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt på delopgaver, både digitalt, med pen og i model og ikke er bange for at tage initiativ. Du bruger eller har kendskab til Autocad, Adobe-pakken, Sketchup og gerne Revit. Pluskontoret råder over et veludstyret modelværksted med egen lasercutter, så erfaring med og lyst til modelarbejde anses som et plus.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men du er fleksibel og kan give en ekstra hånd med når deadlines nærmer sig. Derfor udbetales en månedlig erkendelighed for at stå til rådighed efter aftale.

Lyder dette som praktikken for dig, send da en kort ansøgning med relevant cv + miniportfolio til pm@pluskontoret.dk
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte partner og arkitekt, Peter Møller, på tlf. 53744011

Vi ser gerne, at dit praktikforløb kan videreføres i en halvårlig ansættelse som studentermedhjælper såfremt begge parter er enige herom.

Vi glæder os til at møde dig!
Venlig hilsen, Pluskontoret Arkitekter