30. september 2019

2608 x TAK!

Kære Plus-Ven

2608 x tak… (UPDATE! 2630)

… Så mange træer blev der indsamlet ved fejringen af Pluskontorets 25 års fødselsdagsfest torsdag d. 19. september 2019.

Vi takker for opmærksomheden, de donerede træer og gaver ved det festlige arrangement, hvor over 400 kunder, samarbejdspartnere og plusvenner mødte op. Det var skønt at se jer alle!

Der var gang i de gode snakke, DJ Domino spillede op, der blev nippet lækker nordisk-nip-mad fra Gastrokanonen, smagt lokalristet kaffe fra Gellerupparken, lavet lasercuttede elastikpistoler og lysestager i modellab, mens mange finurlige genstande skiftede ejermand i BytteBørsen.

De mange donerede træer går til plantningen af True Folkeskov, vest for Aarhus. Den nye skovparcel skal medvirke til at beskytte det værdifulde grundvand i de sårbare områder med særlige drikkevandsinteresser. Den bedste måde at beskytte en så vigtig ressource på, er ved at plante skov, da der i folkeskove ikke bliver anvendt sprøjtegifte.

Vi er mere end klar til de næste 25 år som dynamisk arkitekt-tegnestue og glæder os til vi ses derude i verden, hvor vi former og fornyer bæredygtige rum til liv + læring – sammen med jer!

Kærligst

Bent, Mette, Suna, Kristian + hele holdet hos Pluskontoret Arkitekter.