1. november 2021

1250 x TAK

Kære Plus-ven

1250 x tak…
… Så mange træer blev der indsamlet ved vores ”Goddag og Farvel” Reception d. 14. oktober 2021.
Vi takker for opmærksomheden, de donerede træer og gaver ved det festlige arrangement, hvor mange kunder, samarbejdspartnere og plusvenner mødte op. Det var skønt at se jer alle!

Der var gang i de gode snakke, Præstegårdens Sønner spillede op, der blev spist lækker Future Food, smagt lokalristet kaffe fra Gellerupparken, lavet lasercuts i modellab, gået på Virtual Reality-opdagelse i nogle af vores igangværende projekter, mens mange gode brætspil skiftede ejere i BytteBørsen.

De mange donerede træer går til plantningen af Rugballegaard Folkeskov ved Horsens. Den nye skovparcel skal medvirke til at beskytte det værdifulde grundvand i de sårbare områder med særlige drikkevandsinteresser. Den bedste måde at beskytte en så vigtig ressource på, er ved at plante skov, da der i folkeskove ikke bliver anvendt sprøjtegifte.

Vi er mere end klar til de næste mange år som ejerledet arkitekt-tegnestue og glæder os til vi ses derude i verden, hvor vi former og fornyer bæredygtige rum til liv + læring – sammen med Jer!

Kærligst
Suna, Britta, Kasper, Peter, Mette, Kristian og Bent
+ hele holdet hos Pluskontoret Arkitekter