2. maj 2022

Pluskontoret Arkitekter søger bygningskonstruktør

Ønsker du at blive en del af en tegnestue med en bred vifte af spændende opgaver og noget på hjertet, så se her!

Jobbet
Dine arbejdsfelter vil være konstruktørarbejde i tværfaglige projektteams. Som bygningskonstruktør hos Pluskontoret Arkitekter får du en fleksibel arbejdsdag, rig på fagligt indhold, gode arbejdstider med stor selvbestemmelse og 44 søde og engagerede kolleger.

Dig
– Du er uddannet bygningskonstruktør
– Du har ca. 5 års erfaring
– Du er erfaren Revit-bruger og har kendskab til Autocad og Office-pakken.
– Du har ørerne med på arbejde, taler og skriver flydende dansk

Pluskontoret Arkitekter
Tegnestuen består af en god blanding af bygningskonstruktører, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, revisor, regnskabsassistent, piccoline og praktikanter. Pluskontoret er grundlagt i 1993 og er 100% ejerledet. Vi bor i midt i Aarhus C.

Vi tror på værdiskabelse via bæredygtighed og proces. Hos Pluskontoret arbejder vi ud fra grundtanken om at ”Arkitektur er for alle”. Uanset bygherre, størrelse og budget og uanset, om der bygges nyt, renoveres eller laves landskab, skal arkitekturen være for alle. Derfor gør vi os umage! Lige nu søger vi nye mennesker, som kan blive en del af tegnestuen og være med til at udføre vores mission. Måske er det dig eller én du kender?

Vi arbejder med velfærdsbyggerier indenfor vores 4 kerneområder Bolig, Læring, Børn og Erhverv. Vi arbejder med renovering og nybyggeri fra strategisk rådgivning til projektering og udførelse. Vi arbejder teambaseret. Vi hylder hverdagen. Vi arbejder ofte indefra og ud, så funktioner, daglig drift, de daglige behov og hverdagslivet prioriteres. Vi høster løbende priser for vores byggerier. Vi er i vækst og vi har det sjovt.

Ansøgningen
Mail din ansøgning, CV og gerne relevant portfolio til pm@pluskontoret.dk – skriv “Bygningskonstruktør” i emnefeltet. Samtalerne afholdes løbende, da vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Kasper Møller på km@pluskontoret.dk eller telefon 53744013.

Mere
Du kan finde mere om Pluskontoret Arkitekter på www.pluskontoret.dk, LinkedIn, Facebook og Instagram – her kan du få indblik i vores projekter, det vi arbejder med og lidt af livet omkring os.

Vi glæder os til at høre fra dig.