23. marts 2018

Mockup-test af Gellerupparkens gyldne port

Mockup-studier giver bygherren et helt konkret syn for sagen og udgør dermed det allerbedste beslutningsgrundlag. Den 21. marts blev lyssætningen og pladeperforeringen i Gellerupparkens kommende gyldne port derfor testet i forskellige mockups.

Tæt på den gennembrudte boligblok B4, hvor projektet skal realiseres, strålede mockups i alle regnbuens farver i vintermørket og vidnede om, at den gyldne port kommer til at leve op til sit navn som et lysende vartegn i bydelen.

”Som Brabrand Boligforenings arkitektfaglige bygherrerådgiver på realiseringen af helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj er vi glade for, at dette væsentlige projekt nu er gået ind i den opbyggende fase, hvor de første beboere allerede er flyttet tilbage i nyrenoverede boliger. Jeg kan kun anbefale at tage en udflugt til området og se de markante fysiske forandringer, der er i gang alle vegne,” udtaler Suna Cenholt, partner i Pluskontoret Arkitekter

Brabrand Boligforening er bygherre på byggeriet, der udføres af JCN Bolig, MOE, Vandkunsten og Transform – med bidrag af Kollison til mock-up’en. Pluskontoret Arkitekter er arkitektfaglig bygherrerådgiver i team med Rambøll.

Læs mere om realiseringen af helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj her.