21. december 2018

VIL DU ARBEJDE SOM ARKITEKT ELLER BYGNINGSKONSTRUKTØR PÅ EN ARKITEKTTEGNESTUE I RIVENDE UDVIKLING?

Med mange nye og spændende opgaver i ordrebogen, er vi på jagt efter 2 nye kollegaer som kan blive en del af Pluskontoret Arkitekter. Vi leder efter en skitserende arkitekt og en bygningskonstruktør, som har lyst til at blive en del af et stabilt tegnestuemiljø med spændende opgaver i hele landet, og som har lyst til at blive en del af en social arbejdsplads, med 34 gode kollegaer.

Hvem er du?
Vi er på jagt efter 2 faglige mennesker, som gerne vil bidrage til at udvikle tegnestuen Pluskontoret. I begge stillinger er det en stor fordel, hvis du har konkret og praktisk erfaring indenfor ét eller flere af vores 4 kerneområder; bolig, børn, erhverv og læring. Og at du har lyst til at arbejde med vores vision om, at ”Arkitektur er for alle”.

Skitserende Arkitekt
Vi forestiller os, at du:
-Har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.
-Er kreativ og idérig
-Er initiativrig og godt fungerende på egen hånd og som del af projektteams
-Har en god evne til at sætte dig i øjenhøjde og tale med de brugere, du designer til

Projekterende Konstruktør
Vi forestiller os at du:
-Har minimum 5-7 års erfaring fra en lignende stilling
-Gerne har projektleder/projekteringsledererfaring
-Har stort overblik og arbejder struktureret og metodisk
-Er initiativrig og selvstændig i dit arbejde
-Er revitbruger

Hvem er vi?
Pluskontoret er en passioneret iværksætter tegnestue, med 34 medarbejdere. Pluskontoret er en god blandet flok af arkitekter, konstruktører, landskabsarkitekter, ingeniør foruden stabsfunktioner med revisor og firmastewardesse, mixet i alder, køn, anciennitet, nationalitet. Vi har til huse i en gammel chokoladefabrik centralt i Aarhus C.

Vi koncentrerer vores projekter inden for de fire kerneområder Bolig, Børn, Erhverv og Læring. Vi beskæftiger os udviklende i hele det faglige spektrum fra indledende rådgivning, forslag, myndighedsprojekt, projektering og udførelse samt bygherrerådgivning. Vi mener, at den gode arkitektur skabes i krydsfeltet mellem arkitektur og bygbarhed i dialog med bygherre og brugere. Bæredygtighed og Proces er en del af organisationen grundværdier, som vi håber du vil dele med os.

Vi tilbyder et fagligt miljø, hvor du har høj grad har mulighed for at selv at påvirke din karrierevej. Din hverdag tilrettelægger du i samråd med de projektteams du er en del af og inden for tegnestuens fixtid. Vores arbejdsdag foregår i en faglig og åbenhjertig tone. Kl 12 samles vi til fælles frokost, hvor Anna har svunget gryderne og mestret bagværket i køkkenet, –  og der er plads til dig.

Praktisk
Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingerne så snart de rette personer er fundet. Aftaleforhold: Løn og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Ansøgning: Ansøgning, CV og portfolio fremsendes til ms@pluskontoret.dk
Info: Du kan få nærmere info op jobbet hos direktør Mette Stavad, 53744004